X

Ciutadella serà ‘comprensiu’ amb les multes perquè té un terç dels parquímetres avariats

L'Ajuntament anuncia que "no desestimarà les al·legacions" i invertirà 300.000 euros per renovar les 31 màquines abans de la temporada

25/01/2019

Ciutadella serà ‘comprensiu’ amb les multes perquè té un terç dels parquímetres avariats

L’Ajuntament de Ciutadella serà “comprensiu” amb qui no pagui el tíquet per estacionar a la zona blava i no desestimarà les al·legacions que es puguin formular. Ho ha anunciat en plenari el regidor de Mobilitat, Oriol Baradad, davant la “preocupant” situació creada perquè 9 dels 31 parquímetres estan avariats.  Els ciutadans no tenen, per tant, les facilitats necessàries per poder pagar el tiquet quan aparquen a les places subjectes a zona blava. El problema urgeix, lògicament, el consistori, que aquest dijous mateix va iniciar el procediment per comprar i renovar totes les màquines. Una inversió de 300.000 euros que espera fer efectiva abans del maig, quan comença la temporada i quan, per tant, més s’incrementa el nombre de vehicles i més necessària és la rotació d’aparcaments als voltants del nucli antic.

El problema, de moment, el pateix la població resident. Així que, de la mateixa manera, tampoc multarà aquest mes de gener qui aparqui a la zona verda per donar així un marge de temps als residents que hi tenen dret a recollir la targeta acreditativa.

Ciutadella té ara mateix 605 places de pagament (zona blava i verda), i la concessió en marxa preveu ampliar-les -si així es decideix- en altres 85, fins a les 690.

25/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris