X

Un home assassina la seva dona a Dos Hermanas, a Sevilla

De confirmar-se que la dona ha estat assassinada pel seu marit es tractaria de la quinta víctima de violència masclista enguany a l'Estat

27/01/2019

Un home assassina la seva dona a Dos Hermanas, a Sevilla

Una dona de 66 anys ha estat assassinada dissabte a Dos Hermanas, a Sevilla, presumptament pel seu marit, de 68, qui va trucar a l’112 per a avisar del crim. La trucada s’ha produït a les 17.07 hores, i el presumpte autor va avisar que havia comès l’assassinat en el domicili familiar. La filla de la morta va cridar al mateix telèfon d’emergències poc després per a alertar del succés.

De forma immediata es van traslladar al lloc del succés efectius de l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES), de la Policia Local i Nacional, que van trobar a la dona ja morta al terra de l’habitatge.

El marit es trobava a la casa i ha estat detingut pels operatius del Cos Nacional de Policia desplaçats a la casa.

La Policia Nacional va activar el protocol judicial per a esclarir les circumstàncies del succés, i ha traslladat al detingut a la comissaria de la localitat.

El cos de la dona presentava diversos cops al cap, possiblement propinats amb el mànec d’una destral, segons fonts. El jutjat d’instrucció de guàrdia de Dos Hermanas s’ha fet càrrec de la investigació, que es troba sota secret de sumari.

De confirmar-se que la dona ha estat assassinada pel seu marit es tractaria de la segona víctima de violència masclista enguany a Andalusia i la quinta dona assassinada en mans de les seves parelles o exparelles a l’Estat.

27/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris