X

Sant Lluís obligarà revisar els pous i sínies per evitar un ‘cas Julen’ al municipi

A tot Menorca s'han autoritzat 1.084 pous en els darrers 30 anys, però Sant Lluís pretén controlar també els que hi ha sense permís

01/02/2019

Sant Lluís obligarà revisar els pous i sínies per evitar un ‘cas Julen’ al municipi

Tots tenim encara ben present el cas del petit Julen, l’infant de 2 anys de Málaga que fa una setmana va ser trobat mort a un pou, on hi va caure mentre jugava. Un precedent que l’Ajuntament de Sant Lluís vol evitar al seu municipi. Així que, a proposta del grup popular a l’oposició, aquest dijous vespre ha acordat per unanimitat prendre mesures que millorin la seguretat dels pous, sínies, pedreres o coves que hi ha al terme municipal.

A tot Menorca s’han obert en els darrers 30 anys amb autorització 1.084 pous, però no es té constància dels que s’han pogut fer sense permís.

Per aquest motiu, l’acord compromet la batlessa a fer un ban que obligui tots els propietaris a revisar amb urgència l’estat dels pous o coves que representin algun perill als seus terrenys. S’elaborarà també un inventari dels pous i sínies existents al municipi i es col·licitarà la col·laboració del Consell i el Govern per garantir la seguretat dels veïns.

La regidora Loles Tronch, que n’ha tingut la iniciativa, avisa: al camp, al litoral o al Camí de Cavalls hi podem trobar massa trampes, i convé que ho vigilem.

01/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris