La jornada de dissabte a 3a divisió

L'Alcúdia continua ferm a la quarta posició gràcies a la victòria davant el Felanitx

03/02/2019

Victòria 2 a 3 de l’Alcúdia en la seva visita a Felanitx, que manté l’equip de Pep Barceló en zona de play-off. L’Alcúdia es va avançar des del punt de penal al minut 17. Marc va ser l’encarregat de transformar la pena màxima. Abans de la mitja hora, al minut 25, Castro va fer el 0 a 2. I ja al minut 34 Cabezas va fer el 0 a 3. Abans del descans, Nofre va escurçar distàncies amb l’1 a 3. Així es va arribar al descans. A la represa, Jandro va fer el 2 a 3 definitiu. El marcador ja no es va moure. L’Alcúdia és quart i el Felantix habita la zona mitja.

Empat a un entre l’Esporles i el Santa Catalina. Pedro va fer el primer al minut 25 de partit. Gran gol del jugador de l’Esporles. I set minuts després, al 32, va empatar el Santa Catalina. Jugada de contraatac, gran carrera i Nacho culmina la jugada. Empat a un i repartiment de punts. El Santa Catalina es manté en la zona mitja alta, mentre l’Esporles continua en la zona de descens. També jugat ahir empat a zero entre el Constància i el Platges de Calvià, dos equips de la zona mitja.

A més, el Poblense guanyà per 2-0 el Manacor i el Binissalem s’imposà per 1-0 el Sóller.