X

Detingut un home després de trobar la seva parella esquarterada a Alcalá de Henares

De confirmar-se com a cas de violència masclista serien vuit les dones assassinades per les seves parelles o exparelles enguany 2019

08/02/2019

Detingut un home després de trobar la seva parella esquarterada a Alcalá de Henares

La Policia Nacional ha detingut avui a la matinada un home de 42 anys després de trobar el cadàver esquarterat de la seva parella, una jove de 22 anys, en un caixó congelador a un habitatge d’Alcalá de Henares, a Madrid.

El detingut era parella sentimental de la víctima, la desaparició de la qual havia denunciat la seva mare el desembre passat, si bé la seva família no sabia res d’ella des de setembre de 2017, han informat a l’agència Efe fonts de la investigació.

Va ser ahir dijous al vespre quan els agents van descobrir el cadàver esquarterat de la dona, de nacionalitat espanyola, en un congelador a l’interior d’una banyera, en un pis. Hores després de la troballa, devers les 04.30 hores d’avui, la Policia ha detingut a Alcalá de Henares al presumpte autor del que tot apunta a un crim de violència masclista.

De confirmar-se com a cas de violència masclista serien vuit les dones assassinades per les seves parelles o exparelles enguany 2019.

Des de 2003, primer any des que hi ha estadístiques oficials, han estat assassinades 983 dones. Els infants morts per la violència masclista es van incloure en 2013, i des de llavors han estat assassinats 27 menors i 225 han quedat orfes.

08/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris