X

Els multimilionaris germans Reuben compren 110 hectàrees de costa a Manacor

No desvetllen les seves intencions per aquests terrenys amb un alt grau de protecció com a espai natural

08/02/2019

Els multimilionaris germans Reuben compren 110 hectàrees de costa a Manacor

Els germans britànics David i Simon Reuben, propietaris d’un imperi econòmic amb base a Londres, estan invertint en propietats a tot Europa, i especialment a les Balears. Una de les darreres ha estat gran part de Son Forteza Fresquet, una finca ubicada a la costa de Manacor i que llinda pel nord amb la zona turística de Cala Romàntica.

Han adquirit cinc parcel·les amb un total de 111 hectàries -més d’un milió de metres quadrats- en operacions formalitzades a València i Madrid, segons consta al registre de Manacor. Les finques tenen un quilómetre i mig de costa de penyassegats.

Els Reuben no han volgut fer públic el preu d’aquesta compravenda milionària ni què planegen fer amb els terrenys . La seva companyia destaca que aquesta propietat “és a prop de l’acadèmia i residència de Rafel Nadal i també del club de golf Vall d’Or”. També diuen que “la planificació urbanística permet la construcció d’un edifici de fins a 1.500 m3” i 500 metres quadrats de superfície. L’ajuntament de Manacor informa, però, que la llicència concedida l’any 2014 a l’antic propietari per fer-hi un habitatge, ja no és vàlida.

Propietaris d’altres finques de Son Fresquet estan expectants sobre les intencions dels Reuben. Dubten que planegin fer una operació immobiliària en aquesta zona, que en bona part està declarada zona ANEI pel seu especial interès natural. També hi ha

Recentment els Reuben van adquirir 166 hectàries de terrenys de costa a Eivissa. També pugnen per quedar-se amb la seu del Banc de Santander a Boadilla del Monte (Madrid).

08/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris