X

La Declaració de ses Cuarterades promou la creació d’un Centre de Gastronomia a Menorca

Cuiners, patronal, cooperatives i institucions ajunten esforços per augmentar la promoció a Mallorca i crear una marca pròpia

08/02/2019

La Declaració de ses Cuarterades promou la creació d’un Centre de Gastronomia a Menorca

Es diu la “Declaració de Ses Cuarterades” i serà presentada aquest dissabte en el lloc del mateix nom a Alaior. Es tracta d’un decàleg d’accions a favor de la promoció exterior de la gastronomia i el producte de Menorca que l’associació Fra Roger ha consensuat amb el Consell, la Cooperativa del Camp, el Cercle d’Economia, la patronal CAEB, altres societats gastronòmiques de fora de l’illa i l’Associació de Cuiners de Balears, que presideix Koldo Royo.

Un acord multisectorial per potenciar la participació de Menorca en fires gastronòmiques, impulsar la promoció de la cuina menorquina a Mallorca, per ser el seu mercat potencial més proper, i millorar -amb el paladar- l’experiènciadels turistes que visitin l’illa.

Però també es vol crear a Menorca un Centre de la Cultura Gastronòmica, encara sense una ubicació definida, però on es puguin organitzar exposicions i activitats. Tot encaminat a crear la marca Menorca Gastronòmica que faci que l’illa sigui coneguda no només per la natura i la riquesa patrimonial sinó, també, per la seva cuina.

08/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris