X

Vila prepara el projecte del centre de baixa exigència del Gorg

Dues empreses ja s'han presentat per enderrocar l'antiga comissaria, unes feines que es preveuen per abans de les eleccions de maig

09/02/2019

Vila prepara el projecte del centre de baixa exigència del Gorg

Eivissa treballa en dos fronts per tal d’atendre als sense sostre. Al projecte futur on ara està l’antiga comissaria de la Policia Local d’Eivissa, al carrer de Vicent Serra i Orvay, insisteixen, anirà un perfil de persones diferent del que avui dia s’atén a Càritas.

Tot i la insistència de l’Ajuntament de Vila, la construcció prevista al carrer de Vicent Serra i Orvay preocupa els vesins de la zona, que temen que el seu entorn s’acabi semblant al que diuen apreciar quan passegen pels carrers de Felip II o de Carles III, on es troba Càritas.

La zona on Càritas atén els sense sostre passarà al Gorg. El que serà en el futur un centre de 24 hores de serveis fixos per aquestes persones, serà, de moment, segons espera l’Ajuntament, un immoble prefabricat enllestit enguany.

El futur centre al Gorg tindrà 300 metres quadrats, amb capacitat per a un mínim de dotze persones assistides. A Vicent Serra i Orvay s’espera enderrocar l’antiga comissaria abans de les eleccions de maig i accelerar-ne la construcció de l’alberg.

09/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris