X

PP i C’s calculen en 200.000 els assistents a la concentració contra Sánchez

S'han pogut veure cares conegudes, com el Nobel de literatura Mario Vargas Llosa, banderes espanyoles i europees i pancartes contra Pedro Sánchez

10/02/2019

PP i C’s calculen en 200.000 els assistents a la concentració contra Sánchez

PP i Ciutadans xifren en 200.000 els assistents que han acudit a la concentració amb el lema “Per una Espanya unida, eleccions ja”. Una xifra que la delegació de Govern rebaixa a 45.000 persones. S’han pogut veure cares conegudes, com el Nobel de literatura Mario Vargas Llosa, banderes espanyoles i europees i pancartes contra Pedro Sánchez. De fet, els organitzadors de concentració han fet una crida a la convocatòria electoral. El partit VOX també s’ha sumat a la iniciativa i el seu líder ha reclamat la detenció del president de la Generalitat, Quim Torra.

Els periodistes Carlos Cuesta, Maria Claver i Albert Castillón han estat els encarregats de llegir el manifest de la concentració, que s’ha desenvolupat en un ambient festiu, tal com ha demostrat el president del PP balear, Biel Company, ballant un pasdoble amb la presidenta del PP de Navarra. Company i el portaveu de Ciutadans Balears, Xavier Pericay, també han reclamat que Pedro Sanchez convoqui eleccions.

L’acte ha acabat amb una foto de família de tots els partits que han assistit a la concentració, entre els quals Foro Astúrias, UPYD, UPN o Partido Aragonista. Després ha sonat l’himne nacional.

10/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris