X

La cantina del port de Fornells és imprescindible per privatitzar-ne la gestió

Així s’especifica en la resposta donada pel Govern a una al·legació contestada al novembre

12/02/2019

La cantina del port de Fornells és imprescindible per privatitzar-ne la gestió

La cantina del port de Fornells és imprescindible per poder privatitzar la gestió del port. Així s’especifica en la resposta donada pel Govern a una al·legació contestada el passat mes de novembre, en la qual s’apunta que la llei estableix el servei de cantina com a obligatori a les instal·lacions nàutiques esportives en règim de concessió. Des de Ports es defensa que si s’obliga als ports de gestió indirecta, cal fer el possible per complir aquest requisit en els ports de gestió directa.

En el projecte de reforma del port es contempla la cantina, tot i que des del Govern asseguren que en cap cas acabarà sent realitat i que s’ha mantingut en el document per no retardar l’execució de les obres.

La construcció de la cantina ha generat polèmica des de fa mesos. El Parlament va aprovar la setmana passada deixar la façana marítima de Fornells sense cap edificació, tot i que el conseller, Marc Pons, sosté que cal tenir en compte els acords de les administracions locals que avalen un nou edifici en el lloc on fins al 2016 hi havia el restaurant Es Pla, sense que sigui una cantina.

12/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris