X

Critiquen la falta d’informació sobre la renovació del mercat pagès de Sant Antoni

Els venedors asseguren que el consistori no els ha explicat degudament la reforma

13/02/2019

Critiquen la falta d’informació sobre la renovació del mercat pagès de Sant Antoni

Els venedors de fruites i verdures han rebut amb sorpresa l’anunci de la reconstrucció del mercat pagès de Sant Antoni de Portmany. Asseguren que el consistori no els ha traslladat degudament la informació sobre aquesta reforma i que s’han hagut d’assabentar d’alguns detalls a través de les xarxes socials. L’Ajuntament va penjar el desembre a la seva pàgina de Facebook la recreació de com podria quedar aquest espai i els venedors asseguren que no tenen més dades sobre el projecte.

Els comerciants critiquen que no tenen prou informació sobre la renovació que planeja el consistori sobre el seu espai de treball. Es queixen de la falta de comunicació i no entenen que el projecte continuï avançant sense que es tenguin en compte les seues preferències.

Des del consistori defensen el projecte i asseguren que millorarà les condicions sanitàries del mercat i donarà cabuda a més parades per a venedors de les que hi ha actualment, que hauran de passar per un nou procés de licitació. Tot i que el projecte ja està aprovat i té adjudicada una partida pressupostària, encara està pendent de revisió pels tècnics de l’Ajuntament i de licitació de l’obra. La previsió és que tot el procés s’allargui fins a finals d’aquest any.

13/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris