X

Feina a contrarellotge al Passeig de ses Figueretes per acabar els treballs abans de la temporada

És a Eivissa l'obra més important finançada finançada, gairebé el 75 per cent, pels fons recaptats amb l'impost turístic sostenible

21/02/2019

Feina a contrarellotge al Passeig de ses Figueretes per acabar els treballs abans de la temporada

El passeig de Ses Figueretes a Eivissa és l’obra prevista més important finançada, gairebé el 75 per cent, pels fons recaptats amb l’impost turístic sostenible.Uns treballs que s’iniciaren a mitjans del passat mes de novembre i que haurien d’estar finalitzats abans de l’inici de la temporada turística. Les obres tenen una part important centrada en la renovació de tota la xarxa de sanejament.

Aquesta, molt deteriorada i desfasada, comptarà ara amb la separació del sistema de pluvials i fecals. Se substituiran totalment les canalitzacions per unes més àmplies. A més de canviar rajoles, enllumenat i mobiliari urbà, es recuperarà part de la franja litoral, amb l’eliminació de plataformes de formigó amb què s’havia guanyat espai a la mar.

Els treballs compten amb un pressupost de 3,5 milions d’euros. L’UTE Tecopsa-Hermanos Parrot la du a terme. L’obra abasta 16.500 metres quadrats..

21/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris