L’Atlètic Balears dorm líder de grup

L'equip de Manix Mandiola ha guanyat 0 a 1 al Conquense amb gol de José Peris. Feia 5 anys que l'Atlètic Balears no encapçalava la classificació

16/02/2019

Victòria 0 a UN de l’Atlètic Balears davant el Conquense. Un triomf, el segon fora de casa aquesta temporada, que permet dormir líders els homes de Mànix Mandiola. Però amb els peus a terra.

La primera aproximació de perill ha estat pel Conquense. El jugador es fa un embull… La pilota acaba sense problemes a les mans de Carl Klaus. I aquí avisava Canario. El xut acaba al travesser. El defensa toca la pilota i és a punt de marcar en pròpia porta. Poc abans de la mitja hora de partit, Fullana ho ha intentat també de falta, la pilota surt desviada.
I aquí ha arribat l’unic gol del partit. Pilota als peus de Peris que marca d’aquesta manera. Gran gol d’un dels homes arribat en el mercat d’hivern. Reconvertit a lateral dret. Era el minut 40 de partit. Amb el 0 a UN s’ha arribat al descans. A la represa, poques ocasions d’un i altre costat. La més clara aquesta de Samuel Sashoua, que acaba en córner. Al final, 0 a 1 i l’Atlètic Balears líder del Grup 3 de Segona B, en espera del que faci demà el Vila·real.