X

Fornells estrenarà la seva primera promoció d’habitatges públics

El plenari aprovarà dijous la cessió del solar on el Govern hi construirà un bloc d'entre 11 i 13 pisos

19/02/2019

Fornells estrenarà la seva primera promoció d’habitatges públics

Aquest dijous s’aprovarà la cessió d’una parcel·la perquè el Govern balear hi construeixi la primera promoció d’habitatge públic de la història a Fornells. Es tracta d’un bloc d’entre 11 i 13 pisos que s’aixecarà a la nova zona que s’està urbanitzant als voltants del camp de futbol i el cementiri.

L’acord es prendrà en el decurs d’un ple extraordinari en el qual l’Ajuntament des Mercadal també debatrà sobre la polèmica aixecada per les obres del port. Unes obres que comencen demà matí, amb una primera fase que suposarà la inversió d’un milió d’euros en la renovació de tots els serveis públics entre la Casa del Contramestre i el dic.

La segona fase, que encara està envoltada de polèmica, és la que ha motivat la convocatòria del ple. L’Entesa proposa que, tal com ja ha acordat el Parlament, no s’aixequi cap nou edifici en primera línia, on hi havia el restaurant Es Pla. Un edifici que l’ajuntament tampoc no troba necessari, però que el Govern ja ha dit que construirà igualment, tot i que no hi inclourà cap cantina, perquè la gestió del port serà pública.

De tot plegat en podran parlar divendres els veïns en el decurs d’una reunió informativa que s’ha convocat al teatre del poble.

19/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris