X

El 30 % dels funcionaris d’instrucció d’Eivissa s’incorporen a la feina després de l’incendi

Tot i així, només s'hi podran atendre causes amb presos, delictes fonamentals i de violència sobre la dona.

19/02/2019

El 30 %25 dels funcionaris d’instrucció d’Eivissa s’incorporen a la feina després de l’incendi

En una sala d’uns 100 metres quadrats a l’edifici del CETIS comparteixen espai des d’avui els jutjats d’instrucció 1,2, 3 i 4 d’Eivissa, a partir d’ara hi farà feina 3 dels 9 funcionaris que composen la plantilla. Una petita millora si es té en compte que fins ara només hi treballava un per cada jutjat. A partir de demà, a més, es traslladaran també allà els 4 funcionaris que faran feina en el jutjat de guàrdia.

ls treballadors coincideixen: la normalitat no es recuperarà fins que no s’inauguri el nou edifici dels jutjats i no confien que això passi abans de finals d’any.

Situacions semblants a les que ja es viuen a la planta 1 on s’ha ubicat el jutjat de violència sobre la dona: un petit despatx per 5 funcionaris i una encara més petita sala d’espera, sense intimitat per les víctimes.

Pel que fa als 2 jutjats de penal, s’esperen que puguin traslladar-se a l’espai cedit pel consell a finals de setmana o principis de la següent, ja que només manca la instal·lació dels equips informàtics. S’espera que aquí pugui treballar gairebé el 100 per cent de la plantilla.

19/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris