X

Els nous jutjats d’Eivissa no estaran acabats abans de l’abril

La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia ha mostrat la seva disconformitat amb la gestió del jutge degà

21/02/2019

Els nous jutjats d’Eivissa no estaran acabats abans de l’abril

La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les illes s’ha reunit de forma extraordinària. Volien deixar constància de la seva disconformitat amb la gestió que està realitzant el jutge degà de la crisi iniciada arran de l’incendi als jutjats.

Un cop inutilitzada la vella seu, diu el TSJB, les vacil·lacions, reticències i disconformitats de Juan Carlos Torres cap els acords que es prenien al grup de treball que va crear el Ministeri de Justícia van suposar entrebancs al reallotjament de les sales.

Un mes després del foc, només funciona a ple rendiment el jutjat de guàrdia. El de la violència sobre les dones té la meitat del personal treballant-hi. Els altres tres jutjats d’instrucció només compten amb un funcionari, en espera que el Ministeri llogui espais nous a l’edifici CETIS. Les dues sales del penal han estat reubicades a la seu dels jutjats socials, en comptes de fer-ho al Consell d’Eivissa. Les dependències que va oferir la institució encara no són a punt.

Els set jutjats que funcionaven a l’edifici incendiat hauran de dur a terme la seua activitat de forma dispersa fins que s’inauguri la primera fase de la seu judicial nova. El TSJB ha informat que això no succeirà en cap cas abans del 31 de març. La data oficial del trasllat no es coneix encara.

21/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris