X

Capitania Marítima comença la investigació de l’incident entre el Virgínia i el ferri de Baleària

L'armador i el patró del llaüt acusen el ferri de navegar a molta velocitat i més a prop de la costa

22/02/2019

Capitania Marítima comença la investigació de l’incident entre el Virgínia i el ferri de Baleària

Amb tota la documentació a la mà, l’armador i el patró del llaüt ‘Virgínia‘ han declarat a primera hora davant el capità marítim d’Alcúdia, que és l’instructor de l’expedient. Una investigació que comença per prendre declaració a tots els implicats. Els primers, els afectats del llaüt, però els pròxims dies hauran de declarar també els diversos testimonis, entre ells, els tripulants de les altres embarcacions que anaren a socórrer el patró del ‘Virgínia’.


 Un ferri de Baleària fa bolcar un llaüt de vuit metres
 Els pèrits valoren els danys del llaüt bolcat pel ferri de Baleària

També ho haurà de fer el capità del ‘Cecilia Payne‘ de Baleària, que aquests dies ha continuat amb els seus trajectes amb normalitat. L’armador i el patró del llaüt s’han reafirmat davant l’instructor acusant el ferri de Baleària de navegar a molta velocitat i més a prop de la costa del que pertoca.

Un pic interrogades totes les parts implicades, l’instructor remetrà el seu informe al capità marítim de Palma, que és el que té al seu càrrec els diferents districtes marítims de Palma, Alcúdia, Maó i Ciutadella i, per tant, el control de les aigües de Mallorca i Menorca. Ell serà el que imposarà, si ho troba adient, les sancions administratives que pertoquin.

La investigació es pot perllongar diverses setmanes.

22/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris