X

Sis persones detingudes en una operació antidroga

La Guàrdia Civil ha escorcollat diversos domicilis a sa Pobla i a Palma

22/02/2019

Sis persones detingudes en una operació antidroga

A primera hora del dematí d’aquest divendres, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil, han irromput simultàniament a 3 domicilis. Dos a Palma, un al carrer de Can Cavalleria i un altre al polígon de Son Castelló; i el tercer al carrer gran de sa Pobla.

Els agents tenien clars els seus objectius. Als escorcolls dels domicilis cercaven objectes susceptibles d’haver estat robats i diferent documentació. Una hora i mitja més tard, el dispositiu s’ha desplaçat fins al carrer de Sant Fulgenci, al barri de Son Gotleu. Aquest ha estat el quart escorcoll. En arribar, els agents, s’hi han trobat que la persona a qui cercaven no era al domicili. Tot i així, han escorcollat tot el pis fins que, mitja hora després d’haver entrat, ha aparegut el jove a qui cercaven, que ha estat detingut.

Els arrests s’han produït per la presumpta implicació d’aquestes persones en 3 tipus de delictes diferents: tràfic de drogues, robatori i la posterior venda dels objectes robats.

L’Institut Armat ha donat per conclosa la fase d’explotació d’aquest operatiu, tot i que no descarten que se’n puguin produir més detencions.

22/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris