X

La primera plataforma per valorar la qualitat laboral de les empreses

Workpinion permet als treballadors posar nota a les companyies: ja en tenen més de 200

08/03/2019

La primera plataforma per valorar la qualitat laboral de les empreses

La mallorquina Petra Mestre només tenia 18 anys quan va tenir la idea de desenvolupar una nova eina tecnològica per ajudar els treballadors que cerquen feina. En aquell moment, ella tenia tres ofertes laborals, i explica que “m’hagués agradat tenir opinions de persones que havien fet feina en aquestes empreses, per orientar-me”.

I d’aquesta idea va néixer, el passat mes de febrer, Workpinion. Una plataforma en què els professionals valoren les empreses on treballen o han treballat, de forma anònima. Mestre explica que la filosofia que guia el projecte és que “si una empresa cuida dels treballadors, els treballadors cuidaran dels clients”.

Workpinion permet a qualsevol persona posar nota a les empreses segons el salari, l’ambient laboral, la flexibilitat i els incentius, i han de comentar si recomanarien o no fer-hi feina. De les 212 empreses valorades, la gran majoria de les Balears, 47 es consideren saludables i 165 malaltes.

Ara, l’equip de Workpinion treballa en un pla de negoci per consolidar aquesta plataforma innovadora nascuda a Mallorca.  Petra Mestre va obtenir el premi Dona Emprenedora de Palma Activa de 2017.

08/03/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats