X

Les reclamacions per responsabilitat patrimonial creixen un 30% a Ciutadella

Les asseguradores diuen que no els surt a compte assumir una taxa tan elevada de sinistralitat, perquè també hi entren les festes de Sant Joan

14/03/2019

Les reclamacions per responsabilitat patrimonial creixen un 30%25 a Ciutadella

Assegurar l’Ajuntament de Ciutadella no és un bon negoci per a les companyies. L’any passat, el consistori va registrar més reclamacions per responsabilitat que mai: van ser 43, 10 més que el 2017, la majoria per danys materials o lesions pel mal estat de la via. Això, juntament amb l’elevada sinistralitat de les festes de Sant Joan, fa que les empreses perdin l’interès per assegurar l’Ajuntament.

Per aquest motiu, diversos processos de licitació del servei han quedat deserts, fins al punt que, l’any passat, l’Ajuntament va estar dos mesos i mig sense assegurar i s’haurà de fer càrrec de les reclamacions d’aquest període. Els intermediaris aconsellen fer més atractiu el producte i no dividir l’objecte assegurat per blocs, sino oferir un pack complet.

Aquest gran volum de reclamacions també genera un retard en la resolució. No se n’ha resolt cap de l’any passat… i només 3 de l’any 2017.

14/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris