X

Govern i Consell informen als pescadors de la regulació de la Reserva de la Punta de Sa Creu

Els usuaris hauran d'indicar el dia que aniran a pescar, la modalitat de pesca i el nombre de persones de l'embarcació

15/03/2019

Govern i Consell informen als pescadors de la regulació de la Reserva de la Punta de Sa Creu

La Reserva Marina de la Punta de Sa Creu protegeix més de 1.000 hectàrees situades prop de La Mola amb un gran valor ecològic i pesquer. No és una reserva integral, és a dir, no està prohibida la pesca, però sí que es limita l’activitat a determinats mesos de l’any. Els afectats principals per aquesta nova limitació són els pescadors d’Es Caló i de La Mola.

A banda de la llicència de pesca recreativa, els usuaris hauran d’obtenir un permís per pescar dins aquesta reserva. Els pescadors tendran a la seva disposició una aplicació mòbil anomenada “Diari de Pesca” mitjançant la qual hauran d’indicar el dia que aniran a pescar, la modalitat de pesca que duran a terme i el nombre de persones de l’embarcació. A més, en finalitzar s’haurà d’indicar també el nombre de captures o adjuntar una fotografia. L’objectiu: permetre analitzar la recuperació marina de la zona.

Els populars, per la seva banda, lamenten que s’hagi informat ara d’aquesta nova regulació quan el Decret de la Reserva es va aprovar fa 4 mesos i denuncien l’absència de la nova embarcació que ha de vigilar la zona.

15/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris