X

El Govern aprova el Decret de carrera investigadora

Es defineix una carrera investigadora articulada en etapes successives amb un increment de responsabilitat i remuneració entre cadascuna

15/03/2019

El Govern aprova el Decret de carrera investigadora

El Consell de Govern ha aprovat avui el Decret de carrera investigadora en el qual es regulen les condicions laborals dels investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Balears. La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha afirmat que aquest decret proporcionarà als investigadors unes condicions laborals adequades al seu mèrit i esforç, els proporcionarà una estabilitat laboral, i promourà la igualtat d’oportunitats.

Fins ara, el personal investigador contractat per l’IdISBa es trobava sotmès al règim jurídic general del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma. Amb aquest decret, el primer d’aquestes característiques que s’aprova al país, es defineix una carrera investigadora articulada en etapes successives amb un increment de responsabilitat i remuneració entre cadascuna.

D’altra banda, l’Executiu ha donat llum verda a un altre decret que augmenta al 75 per cent el descompte per als vehicles de les persones amb discapacitat i que disposin d’una targeta d’estacionament pels trajectes marítims entre illes. En el cas dels residents a Formentera, el descompte per al vehicle serà del 89 per cent.

15/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris