X

Els galls de la Tercera Balear no afluixen a la recta final

Els 4 primers classificats guanyen i consoliden el grup del playoff mentre el Mercadal deixa de veure la salvació com a una utopia

18/03/2019

Els galls de la Tercera Balear no afluixen a la recta final

Els triomfs de Penya Esportiva, Mallorca B, Poblense i Formentera deixen les coses complicades als equips que venen per darrere i volen entrar al play-off. Un d’ells és l’Alcúdia. Els de Pep Barceló varen remuntar in extremis davant el Ferriolense per continuar somiant amb la quarta plaça. Marcos havia avançat els palmesans al primer temps. Sierra, a la sortida d’un córner, va fer l’un a un al minut 55. I al 91, Juanca va donar la victòria als locals. L’Alcúdia queda a 4 punts del play-off.

La Penya Esportiva és una jornada més a prop del títol. El líder va guanyar a Santanyí gràcies a la pissarra. Borja va aprofitar la falta treta per Cristeto per marcar l’únic gol del partit.
Els penyistes mantenen els 10 punts de marge respecte del Mallorca B.

El filial vermell també va tirar endavant un partit complicat contra el Platges. Els gols arribarien al segon temps. El pitxitxi dels vermells, Víctor, va obrir la llauna al minut 51. Els de Carlos Martínez varen empatar el duel amb una jugada d’estratègia. Servei de banda que pentina Dani Bardolet i que remata al fons de la xarxa Txus Seco. Però al minut 74, Víctor va tornar a aparèixer per firmar la victòria de l’equip de Julián Robles.

Tercer és el Poblense després de protagonitzar la golejada de la jornada. 6-0 davant l’Esporles. Al primer minut, Nico Rubio ja havia obert el marcador. Al quart d’hora, Jaime Hernández va fer el segon. El tercer va dur la firma de Dani Plomer. Amb el 3-0 s’arribaria al descans. Els poblers no varen afluixar al segon acte i Aitor Pons, amb un doblet, es va afegir a la festa. El davanter ja ha assolit la xifra de 20 dianes i és el màxim artiller del grup balear. Joan Rigo, en pròpia porta, va tancar la desfeta dels esporlerins.

L’Eivissa va remuntar davant el Binissalem per continuar somiant amb el play-off. Lima Sow va fallar un mà a mà amb el porter després d’una badada de la defensa eivissenca. El davanter se’n va refer i a la jugada següent sí va encertar. Centrada de Sergi Oliver i gol de Lima. L’Eivissa va fer la volta al partit amb un doblet d’Adrian Ramos.

El Santa Catalina va guanyar al Torrentó un partit que guanyava 0-3 i es va complicar al final. Un gol d’Escrich al minut 9 i un doblet de Rubio al segon temps, feien pensar en una victòria plàcida dels palmesans. Però al minut 75, Jandro va escurçar distàncies per l’equip de Jaume Mut. I només 3 minuts després, Coll, de penal, va fer el 2-3. El marcador però, ja no es va moure més.
El Sant Rafel va passar per sobre del Son Cladera. Miguel Fernández va fer un bon gol de vaselina però l’estrella va ser Dieguito amb un hat-trick. Els eivissencs varen golejar 4-0.
I a la zona baixa, el Mercadal continua somiant amb la salvació. Remuntada dels menorquins davant el Manacor. Xisco Barbón, de penal, va avançar els mallorquins. Però les dianes d’Enrich, al minut 77, i de Biel al minut 82 varen deixar els tres punts a Sant Martí. Els de Pere Vadell queden a 7 punts de la permanència.

18/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris