X

El GOB suspèn la legislatura del Pacte

Els ecologistes carreguen contra la política de carreteres i la no limitació del turisme

19/03/2019

El GOB suspèn la legislatura del Pacte

El GOB està decebut amb la gestió del Pacte. Critica que les polítiques del Govern, encapçalat per Francina Armengol, no han estat aquests darrers quatre anys a l’altura de la crisi ecològica i social que vivim. De fet, els ecologistes manifesten que, en termes generals, les expectatives de canvi s’han incomplit.

L’entitat ha fet balanç de la legislatura quan falten poc més de dos mesos per als comicis autonòmics. El GOB es mostra preocupat per la política que, diuen, ha estat continuista i de degradació sense implementar uns límits turístics concrets i projectant-hi més carreteres. De fet, lamenten que els partits progressistes no haguessin fet cap passa per canviar la política de mobilitat i s’han limitat a executar els projectes que havien començat altres partits, com la ronda de Porreres i la d’Algaida i el desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos. “No podem dir que aquesta ha estat la legislatura del canvi de model, sinó més aviat ha estat una legislatura molt continuista, amb un model de monocultiu turístic i degradació del territori i dels espais naturals protegits”, ha dit Amadeu Corbera, president del GOB.

Tot i això, els ecologistes celebren que aquesta legislatura s’ha aprovat la Llei de Residus i Canvi Climàtic, així com la declaració del Parc Natural des Trenc-Salobrar de Campos.

19/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris