X

Les condicions dels funcionaris dels jutjats d’Eivissa podrien millorar una mica

La delegada del Govern a les Balears ha informat que a principis d'abril els funcionaris ja disposaran de 400 metres quadrats més

22/03/2019

Les condicions dels funcionaris dels jutjats d’Eivissa podrien millorar una mica

Delegació de Govern ha anunciat que s’està enllestint el lloguer de 400 metres quadrats més d’espai al Cetis de Vila. La delegada del Govern a les Balears ha informat que a principis d’abril els funcionaris ja disposaran d’aquest espai complementari a la Torre 6 de l’edifici Cetis. També ha assegurat que l’obra dels nous jutjats a la plaça de sa Graduada podria estar enllestida abans del mes de maig.

Precisament, avui la sala de govern del Tribunal Superior de Justícia ha reiterat l’exigència de més espai abans de l’estiu. Sol·liciten la visita del servei d’inspecció i prevenció de riscos laborals del Consell General del Poder Judicial, en concret al jutjat de violència sobre la dona, on hi ha hagut més queixes de l’actual situació. Els advocats també han decidit afegir-se a les mobilitzacions dels funcionaris de justícia de l’illa pitiüsa dimarts que ve, amb aturades al torn d’ofici.

El col·lectiu de lletrats assegura que la situació és insostenible i no poden ni imaginar com ho faran quan comenci la temporada i la feina augmenti.

22/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris