X

Pollença incorpora 12 camins nous al catàleg municipal

Entre d'altres, destaquen el camí vell de Lluc, el de ca na Tirana, el de Can Botana o el camí vell de Bóquer

03/04/2019

Pollença incorpora 12 camins nous al catàleg municipal

En el darrer ple municipal, Pollença va aprovar incloure al catàleg municipal 12 camins del terme que no figuraven com a vies de pas públiques. Són camins que estaven pendents d’un estudi que en determinàs la titularitat i que ara finalment informes del Consell i dels tècnics municipals avalen com a vies públiques.

16 dels camins que inicialment es  volien incloure dins el catàleg varen quedar pendents d’estudi, i ara 11 anys després, els tècnics han resolt que n’hi ha 12 que tenen la consideració de públics.
Alguns dels camins són, el camí vell de Lluc, el de ca na Tirana, el de Can Botana o el camí vell de Bóquer, camins coneguts per excursionistes i turistes. D’altres, però, no disposen de pas públic. El que farà l’Ajuntament és notificar a tots els propietaris de la incorporació de les vies al catàleg municipal i ells dispondran d’un termini per presentar al·legacions, en cas de no estar-hi d’acord.
La Plataforma Pro camins públics i oberts celebra que es facin passes per recuperar aquestes vies, però diuen que hi ha molta feina a fer perquè els camins històrics siguin de tots.

03/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris