X

Art per sensibilitzar contra l’ús del plàstic d’un sol ús

'No Plàstic' acull del 3 al 5 d'abril xerrades i tallers per conscienciar de que el nostre planeta s'ha de deixar net

03/04/2019

Art per sensibilitzar contra l’ús del plàstic d’un sol ús

Què podem fer per reduir el consum de plàstics? I per evitar-ne l’impacte a la nostra terra? Des d’avui i fins el divendres, l’hotel Melià Marina de Palma acull les Jornades ‘No Plàstic’, organitzades per Mallorca Universal. Uns dies on a través de xerrades amb experts, tallers amb els més petits i sobretot, molt d’art, es vol intentar ajudar a conscienciar de que el nostre planeta s’ha de deixar net.

“Ningú no em va avisar”… Així es lamenta una nina en veure tota la badia de Palma plena de plàstics. És una de les obres que completen l’exposició ‘No Plàstic’. Una mostra on han participat una cinquantena d’artistes residents a Mallorca i de diferents nacionalitats. Tots, amb la mateixa intenció: donar veu a una terra i uns animals que demanen ajuda.

Animals com una tortuga atrapada entre xarxes o una altra que no diferencia entre menjar i plàstic… Uns plàstics que pràcticament ens consumeixen… i consumeixen l’illa. Imatges que, pràctiment, no poden sortir de la retina.

L’exposició i totes les activitats de les I Jornades contra l’ús abusiu del plàstic seran a l’hotel Melià Marina de Palma fins divendres.

03/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris