X

4.000 persones visiten la Nao Victòria

Dimarts la Nao Victòria salpa de nou, ho farà rumb a Menorca i després a Eivissa

07/04/2019

4.000 persones visiten la Nao Victòria

Més de 4 mil persones han visitat la Nao Victòria atracada al Club de Mar de Palma des de dimarts. Es tracta d’una rèplica exacta de l’embarcació amb què Magallanes i Elcano varen fer la volta al món, l’any 1519. L’objectiu d’aquestes visites és commemorar el cinquè centenari d’aquella fita i que els alumnes dels centres educatius coneguin com era el vaixell i com vivia la tripulació.

Quinze voluntaris, entre mariners i capità, viuen a la Nao Victòria. El mes de gener salparen des de Sevilla i recorren diferents ports nacionals i internacionals de la Mediterrània. Un recorregut per donar a conèixer aquest vaixell, ambaixador i símbol d’una de les grans fites de la història de la Humanitat.

Al 2004 aquest vaixell va fer la seva primera volta al globus terraqüi. Varen recórrer 19 països en dos anys. Els que ja han visitat l’embarcació no n’han quedat decebuts. Els ha agradat i molt. Dimarts la Nao Victòria salpa de nou, ho farà rumb a Menorca i després a Eivissa. Navegarà també cap al sud de França i Itàlia. I l’any 2022 podria tornar a recórrer el planeta.

07/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris