X

Passa a disposició judicial el presumpte assassí de Vinaròs

08/04/2019

Passa a disposició judicial el presumpte assassí de Vinaròs

Minuts de silenci reten avui homenatge a una altra possible víctima de violència de gènere. Si es confirmen les investigacions, seria la setzena, enguany. Tenia 26 anys i era natural de Moldàvia. Vivia a Vinaròs amb la seva parella sentimental. Un jove, també moldau, de 22 anys.

Divendres passat va ser arrestat després que els agents que investiguen el cas trobaren indicis de la seva implicació. Altres dos amics seus també varen esser detinguts. Tots tres han passat avui a disposició judicial.

La seva declaració davant la Guàrdia Civil va conduir els agents, la matinada de diumenge, fins aquest descampat d’Ulldecona, a Tarragona, on varen desenterrar el cos de la dona amb evidents signes de violència.

Segons sembla, la jove va desaparèixer de casa seva el 17 de febrer passat, després de mantenir una discussió amb la seva parella. No va ser, però, fins al 7 de març quan l’home va denunciar la desaparició de la dona.

No consten antecedents policials ni altres detencions. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

08/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris