X

Rivera proposa una selectivitat única i una nova assignatura obligatòria: la Constitució espanyola

Rivera no descarta formar govern amb el PP amb el suport de VOX

08/04/2019

Rivera proposa una selectivitat única i una nova assignatura obligatòria: la Constitució espanyola

Albert Rivera ha presentat dues propostes educatives noves que són dins del seu programa electoral. El líder de Ciutadans ha anunciat que, si governa, hi haurà una selectivitat única per tot Espanya i una assignatura obligatòria que es dirà “Constitució Espanyola”.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, candidat a les eleccions generals del 28 d’abril ha anunciat aquest dilluns que si governa inclourà dins del pacte nacional de l’Educació la implantació de una nova assignatura, troncal i obligatòria, que s’anomenarà “Constitució Espanyola”.

Rivera, que ha fet aquest anunci en un esmorzar informatiu organitzat pel Fòrum El Mundo, ha advocat per aquesta nova assignatura assegurant que a qui “molesti” te un “un problema amb la democràcia i amb la Constitució”.

En la seva intervenció en aquest fòrum, a on ha assenyalat com a  grans eixos del seu programa electoral la regeneració democràtica, les mesures econòmiques i la igualtat entre els espanyols, ha anunciat altres mesures eduactives com ara una selectivitat única per tot Espanya perquè no té sentit, ha dit, tenir, “deset sistemes d’avaluació”.

Demanat pels possibles pactes després de les eleccions generals, Rivera ha insisitit que no volen un pacte amb el PSOE, i no ha descartat un possible govern amb el PP amb el suport de VOX.

 

08/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris