X

Dos detinguts a Maó per tràfic de drogues

Tots dos van ser posats dimarts a disposició judicial

11/04/2019

Dos detinguts a Maó per tràfic de drogues

Aquest dimarts han passat a disposició judicial els dos homes detinguts diumenge per la Policia Nacional de Maó com a presumptes autors de sengles delictes de tràfic de drogues. Un dels detinguts haurà de fer front, també, a l’acusació d’un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili i un altre de furt.

La història té trets rocambolescos. Tot va començar el passat 31 de març, quan la policia va ser alertada per la presència de dos joves en actitud sospitosa que semblaven molts nerviosos, als quals diversos testimonis van veure córrer pel carrer Vassallo de Maó en direcció al carrer Miguel de Veri. Un d’ells sostenia sobre els seus braços una caixa forta d’elevat pes. L’actitud fugissera de la parella va fer sospitar que hagués pogut sostreure la caixa d’algun lloc proper. Després de diverses batudes per la zona, els agents de la Policia van localitzar la caixa amagada al forat de l’escala de l’edifici on els dos suposats lladres compartien pis, i que contenia 53,81 grans de cocaïna, 140,45 grams de haixix i 535 grams de marihuana, així com 3.235 euros en efectiu.

La investigació policial va culminar una setmana després amb la detenció dels dos joves. El primer va ser detingut quan es va personar a la Comissaria per denunciar el seu excompany de pis per haver-li furtat diferents objectes de la seva propietat, que després posava en venda en una plataforma on line. El mateix dia, la policia detenia el segon home, després d’haver estat sorprès ‘in fraganti’ per diferents agents quan accedia a l’interior del pis del seu excompany, enderrocant la porta de l’habitatge mitjançant l’ús de la força, amb la intenció d’endur-se una bicicleta elèctrica i diversos estris, propietat de l’habitant del pis. Entre els objectes intervinguts per la Policia en aquestes operacions s’hi compten tres bicicletes, un televisor, i una caixa de cartró amb diversos elements per a la instal·lació d’una plantació interior de marihuana.

11/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris