X

10 estrelles Michelin lloen la gastronomia eivissenca

Xefs prestigiosos de les quatre illes i de la Península ofereixen els seus consells a l'hora de tractar el producte local

15/04/2019

10 estrelles Michelin lloen la gastronomia eivissenca

Fins a 10 estrelles Michelin s’ajunten aquest dilluns a Eivissa en la quarta edició del Fòrum de la Gastronomia de la Mediterrània. Xefs prestigiosos de les quatre illes i de la Península ofereixen els seus consells a l’hora de tractar el producte local de les Pitiüses. Durant el matí han elaborat plats en homenatge a les receptes tradicionals d’Eivissa i Formentera amb producte local.

Hem vist com s’elabora a la manera tradicional un sofrit pagès i una versió revisada més a l’avantguarda d’un restaurant d’Eivissa. També hem vist com es fa el cuinat. Diferents xefs de les illes han fet demostracions culinàries de com fer borrida de ratjada o la caldereta de llagosta i una ensalada pagesa amb peix sec.

Durant la tarda han continuat les exhibicions, intervenint xefs de la península amb estrelles Michelin com Elena Arzak o Eduard Xatrula. Tots han destacat la qualitat dels productes pitiüsos, la senzillesa en l’elaboració dels plats i la importància del contacte directe que el cuiners tenen aquí.

15/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris