X

Els hotels d’interior de Menorca triomfen per Setmana Santa

Els boutique hotels ocupen el 80% dels seus allotjaments, des de dijous fins dilluns que ve

18/04/2019

Els hotels d’interior de Menorca triomfen per Setmana Santa

I a Menorca, Setmana Santa arriba amb bona ocupació per als hotels d’interior, i que ronda, en general, entre el 80 i el 90 per cent des de dijous, fins a dilluns. Segons Ordenació Turística, actualment hi ha 38 boutique hotels a tota l’illa.

I cada vegada n’obren més, sobretot a Ciutadella. Són hotels petits, amb encant, de no més de 20 habitacions, i que la majoria romanen oberts pràcticament tot l’any. Més de la meitat dels hostes són espanyols, sobretot catalans i mallorquins; però també reben turisme estranger. Tots tenen una cosa en comú: cerquen conèixer l’illa que s’amaga darrere les platges.

Es tracta d’una opció d’allotjament que atreu el turisme tot l’any. Quant a la planta hotelera en general, enguany obriran 10 hotels més que l’any passat per aquestes dates.

Diversos hotelers recorden que enguany no se celebra a l’illa el torneig de la Mecup, que es duia a terme per Setmana Santa i mobilitzava prop de 4 mil persones. Per altra banda, recorden que l’ocupació seria millor si els preus dels billets d’avió fossin més assequibles. En una cerca simple feta ahir mateix, el més barat per volar a Menorca era de 290 euros per persona.

18/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris