El Mallorca manté el cinquè lloc

Victòria 2-0 contra el Rayo Majadahonda amb gols d'Aridai i Lago Junior

21/04/2019

Son Moix va viure ahir l’ambient de les gran ocasions. Envoltat de fum vermell arribava el Mallorca a l’estadi. El conjunt de Vicente Moreno, que complia el segon partit de sanció, va sortir a totes davant el Rayo Majadahonda. Budimir va tenir la primera ocasió del partit al minut 4 i, just després, Lago Junior va enviar al pal aquesta rematada de cap. El Mallorca no hi va deixar d’insistir i va trobar la recompensa al minut 17 gràcies a una errada dels visitants. Andújar deixa massa curta la passada a Basilio i Aridai, més atent i més ràpid que el porter i el defensor, marca l’un a 0. Al minut 24, Lago Junior va forçar un penal en aquesta internada a l’àrea per la banda esquerra. El de Costa d’Ivori transformava la pena màxima per posar distància al marcador.
Després de marcar, Lago es va fer mal al turmell, però només va ser un ensurt. El Rayo va reaccionar i va tenir les ocasions més clares al final de la primera part, com aquesta rematada de Manu que surt fregant el travesser.
Al segon temps, el Mallorca va estar ben a prop de marcar el tercer. Basilio aturava primer el llançament de falta de Salva Sevilla i, just després, Aridai enviava la pilota al pal. El conjunt vermell dominava, però el partit va estar a punt de complicar-se al minut 67. L’àrbitre assenyala mans de Valjent dins l’àrea, però Manolo Reina atura la pena màxima amb el peu. El Rayo Majadahonda va insistir, però també el Mallorca, que va tenir més ocasions clares per marcar. Fran Gámez va abandonar el terreny de joc després de rebre un cop al nas i Óscar, després de veure la segona targeta groga. Marcador definitiu de 2 a 0 per continuar la bona ratxa a Son Moix. El Mallorca fa vuit partits que no perd dins ca seva.