X

Detingut un jove de Ferreries per atemptar contra tres agents de la Policia Local de Ciutadella

Les festes de Pasquan es salden amb incidents a Serpentona per un aldarull en una zona de botellot

23/04/2019

Detingut un jove de Ferreries per atemptar contra tres agents de la Policia Local de Ciutadella

Les festes de Pasqua s’han saldat a Menorca amb incidents a la urbanització de Serpentona, al terme de Ciutadella. Un aldarull ha acabat amb un jove de 20 anys detingut per atemptar contra els agents de l’autoritat.
Tot va passa a la matinada del dijous al divendres. La Policia va rebre un avís per les queixes de renous que provenien d’un local d’oci obert al públic. Al seu davant, s’hi organitzà, segons diversos testimonis, un botellot. Fins a la zona s’hi desplaçà una unitat de la policia. Un dels joves en un estat alterat s’enfrontà als agents, obligant-los a immobilitzar-lo. En aquest moment, segons la Policia, un gran nombre de joves els donaren cops de puny, peuades i empentes per intentar alliberar el detingut, que, expliquen fonts policials, presentava símptomes de patir una crisi psiquiàtrica o d’estar sota l’efecte de substàncies psicotròpiques. La versió policial parla, de fet, d’agressió tumultuària. Una versió que no coincideix, amb tot, amb la que han donat altres testimonis dels fets a IB3 Notícies. Expliquen que l’únic jove que va agredir als agents va ser el detingut.

Amb l’arribada dels reforços de la policia local i del Cos Nacional de Policia es controlà la situació. Els tres policies locals van ser atesos de diverses contusions i lesions lleus. Dos d’ells s’han hagut de donar de baixa. El detingut és un jove de nacionalitat espanyola i resident a Ferreries que es troba ja, a hores d’ara, en llibertat.

23/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris