X

Arriben a Espanya els cadàvers dels dos gallecs morts a Sri Lanka

Està previst que els cossos arribin a l'horabaixa al tanatori de Padrón, on seran vetllats per familiars i amics

26/04/2019

Arriben a Espanya els cadàvers dels dos gallecs morts a Sri Lanka

Els cadàvers dels dos espanyols víctimes dels atemptats de Sri Lanka, María González Vicente i Alberto Chaves Gómez, ja es troben a Espanya, segons ha anunciat el ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, en el seu compte oficial a Twitter:

El titular d’Exteriors trasllada en el missatge el seu “més sentit condol a les famílies” i el seu agraïment a l’Ambaixada d’Espanya a l’Índia i a la cònsol honorària a Colombo “pel seu acompliment”.

Les restes mortals dels dos joves gallecs han arribat a Madrid a les 07.50 hores d’avui divendres, segons el batle de Pontecesures (Pontevedra), Juan Manuel Vidal, en el cementiri del qual seran enterrats junts demà dissabte.

Està previst que els cossos de María González Vicente i Alberto Chaves Gómez arribin a partir de les 16.00 hores al tanatori del municipi de Padrón, on seran vetllats per familiars i amics.

En els atemptats del passat diumenge, dia 21, contra esglésies i hotels de luxe a Sri Lanka van morir 253 persones, segons les autoritats del país.

Alberto Chaves, de 31 anys i natural de Rianxo (A Corunya), treballava en la filial de Profand a l’Índia. La seva parella, María González Vicente, de 32 anys, ho feia en l’empresa de la seva família, en Padrón, especialitzada en equipament de treball. Ella havia anat a visitar al seu al·lot i tots dos estaven de vacances a Sri Lanka. Es trobaven desdejunant quan es va produir l’atac a l’hotel on s’allotjaven.

26/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris