X

Torna a quedar desert el concurs de seguretat privada per a les festes de Sant Joan

L'Ajuntament de Ciutadella obrirà un període de consultes amb empreses del sector per modificar-ne les condicions per a un nou procés

26/04/2019

Torna a quedar desert el concurs de seguretat privada per a les festes de Sant Joan

El concurs per a cobrir la seguretat privada durant les festes de Sant Joan de Ciutadella d’enguany ha quedat desert per segona vegada, per la qual cosa l’Ajuntament ha anunciat que obrirà un període de consultes amb empreses del sector per a modificar les condicions de licitació per a un nou procés.

El Consistori ha anunciat aquesta mesura a través d’un comunicat en el qual recorda que el segon procediment millorava les condicions econòmiques i tècniques de la licitació que s’havia convocat inicialment. L’Ajuntament tractarà d’adaptar el procediment de licitació a les perspectives de les empreses de seguretat privada interessades a concórrer.

La institució ha remarcat les dificultats que s’estan trobant per a despertar l’interès de les empreses del sector a causa del cost que suposa desplaçar els efectius de fora de l’illa, ja que les empreses de seguretat privada a Menorca manquen dels recursos necessaris.

El Consistori sosté que hi ha temps per a trobar la prestadora del servei i cobrir adequadament la seguretat en les festes de Sant Joan.

26/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris