X

Quaranta editorials catalanes participen de la Fira Internacional del llibre de Buenos Aires

Sebastià Alzamora és un dels autors balears que participen en aquesta cita literària internacional

29/04/2019

Quaranta editorials catalanes participen de la Fira Internacional del llibre de Buenos Aires

És la primera vegada que Sebastià Alzamora acudeix a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires. La segona més important de l’Amèrica Llatina després de la de Guadalajara. L’edició d’enguany dona el protagonisme a la ciutat de Barcelona com a potència editorial, ciutat d’escriptors i escenari literari. La seva indústria editorial té una forta penetració al mercat argentí. L’Institut Ramon Llull ha convidat 56 autors que seran els encarregats de donar a conèixer la literatura catalana a la capital de l’Argentina. Alzamora és un d’aquests escriptors.

Per a ell, la representació illenca és molt important a la literatura catalana. Alzamora destaca però la importància dels traductors per fer arribar als lectors les històries escrites en altres llengües.

Llúcia Ramis, Aina Bestard, Nora Albert, Antoni Vidal Ferrando i Sebastià Alzamora són la representació illenca a la 45ena edició de la fira internacional del llibre de Buenos Aires. Una trobada internacional que durarà 3 setmanes i en què es desenvoluparan 1.300 activitats culturals.

29/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris