X

Abascal compartirà amb el formenterer Rafael Ramírez el càrrec de senadora

El PP assegura que els resultats d'aquestes eleccions no són extrapolables a les locals i autonòmiques

29/04/2019

Abascal compartirà amb el formenterer Rafael Ramírez el càrrec de senadora

A les Pitiüses, Patricia Abascal es converteix en la primera senadora del PSOE en solitari. Un càrrec que compartirà amb el formenterer Rafa Ramírez, que serà senador el darrer any. Per primera vegada, el PP d’Eivissa queda sense representació a Madrid.

La socialista Sofía Hernanz repeteix com a diputada i serà l’única eivissenca al Congrés. Patricia Abascal, fins ara cap de gabinet del Consell d’Eivissa, diu que una de les primeres mesures serà crear una oficina de la senadora i atreure inversions cap a les Pitiüses. Abascal cedirà el darrer any en el Senat Rafa Ramírez, del PSOE de Formentera, que assegura que defensarà els interessos de l’illa.
Al municipi d’Eivissa, el Partit Popular ha passat a ser la quarta força en aquestes eleccions generals, mentre que al 2016 va ser el partit més votat. És la primera vegada que aquesta formació queda sense diputat eivissenc al Congrés i el PSOE li ha pres l’escó al Senat a les Pitiüses. El fins ara senador diu que aquesta situació no és extrapolable a les eleccions locals i autonòmiques del 26 de maig. Unides Podem repeteix com a segona força política al Congrés a Eivissa, Ciutadans ha millorat els resultats i és la quarta força més votada i Vox queda en cinquè lloc.

29/04/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats