X

Cerquen una estudiant de 22 anys desapareguda a París fa quatre dies

Els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, ja s'han desplaçat a París per seguir de prop les perquisicions

06/05/2019

Cerquen una estudiant de 22 anys desapareguda a París fa quatre dies

Les autoritats franceses han obert una recerca, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, per a tractar de localitzar una estudiant espanyola de 22 anys, els pares de la qual resideixen a Mallorca, que cursava una beca Erasmus a París i de la qual la seva família i amics no té notícies des de dijous passat, 1 de maig.

Fonts pròximes a la recerca han indicat a l’agència Efe que la jove Natalia Sánchez Uribe, estudiant de la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, es trobava en la capital francesa des de setembre, realitzant un curs Erasmus que concloïa en dues setmanes.

Des del perfil de Twitter de la Fundació QSD (Quien Sabe Donde) Global demanen col·laboració ciutadana per saber el seu parador després de ser vista per darrera vegada i de no contestar a cap trucada des del dimecres 1 de maig.

Les fonts consultades han assenyalat a Efe que van ser els seus companys de pis els que van denunciar la seva desaparició davant la policia francesa i que els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, ja s’han desplaçat a París per seguir de prop les perquisicions.

Segons QSD Global, la jove, d’1,62 metres d’alçada, pell morena, cabells llargs castanys i un pírcing al nas, residia al carrer Paul Fort, en el districte 14 i pròxim a la parada de metro Port D’Orleans.

Per part seva, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s’ha posat a la disposició de la família de la jove desapareguda, a través de la Facultat d’Economia i Empresa, segons han explicat a Efe fonts del centre unviersitari.

06/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris