X

Mor Alfredo Pérez Rubalcaba

El PSIB-PSOE ha anul·lat tots els actes convocats per a avui i demà amb motiu de dol

10/05/2019

Mor Alfredo Pérez Rubalcaba

Imatge d'arxiu. /EFE


 El socialista que va dirigir la fi d’ETA

L’exvicepresident del Govern i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha mort aquest divendres, a 67 anys, a causa de l’ictus que va sofrir dimecres, segons ha comunicat un portaveu de la família. La capella ardent del polític socialista s’instal·larà aquest divendres, a les 20.30 hores, en el Congrés dels Diputats.

El PSIB-PSOE ha anul·lat tots els actes de campanya convocats per a avui i demà amb motiu del dol per la mort de l’exministre de l’Interior. També Ciutadans ha anul·lat la seva agenda de campanya prevista per a avui.

Immensa tristesa. Ens deixa Alfredo Pérez Rubalcaba. Un amic, un referent del qual he tingut la sort d’aprendre. La seva trajectòria política és un exemple per la seva enorme capacitat de diàleg i perseverança. Sense la seva figura no s’entendria l’Espanya moderna i democràtica actual”, ha dit a Twitter la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol. En el mateix sentit, s’ha pronunciat tota la clase política. També el president Pedro Sánchez que ha subratllat que “la fi d’ETA i grans avanços socials porten la seva signatura”.

El comiat a Twitter:

10/05/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats