X

La percussió desplegarà totes les seves possibilitats a Pollença

La Trobada d'aquesta especialitat musical arriba a la quarta edició i fa un salt qualitatiu

14/05/2019

La percussió desplegarà totes les seves possibilitats a Pollença

Músics professionals i estudiants protagonitzaran, a partir de dijous, la quarta edició de la Trobada de Percussió de Pollença. Quatre dies de classes magistrals i concerts, en què prenen protagonisme instruments com els timbals, els vibràfons i les marimbes.

El menorquí Gerard Olives guanyà l’any passat el concurs de marimba organitzat per la “Trobada de Percussió de Pollença”. Enguany, hi tindrà un paper protagonista: oferirà un recital amb diferents instruments de percussió. Avui assaja la peça titulada “Thirteen Drums”.

El vibràfon serà un altre dels instruments estrella de la quarta Trobada de Percussió de Pollença. La cita arrenca aquest dijous amb diferents masterclass i concerts. La majoria del programa requereix inscripció, tot i que també hi haurà actuacions gratuïtes al carrer.

Segons els organitzadors, enguany el festival ha fet un salt qualitatiu amb la participació de professionals nacionals i internacionals de renom.

La trobada abastarà tots els nivells on està implicada la percussió, des de música experimental a orquestral, jazz i música africana.

14/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris