X

Investiguen la mort violenta a Palma d’una dona, que estava desapareguda

El seu cos ha estat traslladat a l'Anatòmic Forense per fer-li l'autòpsia

15/05/2019

Investiguen la mort violenta a Palma d’una dona, que estava desapareguda

Imatge d'arxiu.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional investiga la mort d’una dona, que el seu cadàver ha estat trobat amb signes de violència aquesta matinada a l’Arenal de Palma després que s’estava cercant-la des de diumenge passat, quan es va denunciar la seva desaparició.

El cos de la víctima, una dona de 53 anys, ha estat trobat devers les 00.30 hores en el domicili on vivia, situat al carrer Carretera Militar de l’Arenal. La desaparició d’aquesta dona, d’origen sud-americà, havia estat notificada a la Policia diumenge passat, 12 de maig.

El seu cos presentava indicis d’haver patit una mort violenta i ha estat traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Palma per fer-li una autòpsia. La Policia, que ha analitzat el lloc on s’havia trobat el cadàver durant la nit, no ha facilitat més dades perquè la recerca continua oberta.

Les mateixes fonts no han precisat si el presumpte homicidi està investigant-se com un crim masclista i han remès a pròximes ampliacions de la informació per a oferir més dades sobre les circumstàncies del succés.

15/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris