X

El Minut d’Or dels vuit candidats al Parlament en el debat d’IB3

L'espai ha estat moderat per les periodistes Neus Albis i Elena Gregori

15/05/2019

El Minut d’Or dels vuit candidats al Parlament en el debat d’IB3

Prem al play i mira el Minut d'Or que van tenir els vuit candidats en el debat d'ahir dimecres organitzat per IB3.

Després de dues hores, el debat d’IB3 de dimecres als vuit candidats al Parlament amb representació a la cambra balear van donar el seu darrer discurs amb el ‘Minut d’Or’.


Tota la informació sobre les eleccions autonòmiques, insulars, municipals i europees del 26-M al web IB3.org/ea19

Els candidats i candidates han estat: Gabriel Company (PP), Francina Armengol (PSIB-PSOE), Juan Pedro Yllanes (Unides Podem), Miquel Ensenyat (Més per Mallorca), Jaume Font (El Pi), Marc Pérez-Ribas (Ciutadans), Josep Castells (Més per Menorca) i Sílvia Tur (Gent per Formentera).

Des de les 21.45 hores, el debat ,organitzat per l’ens públic de radiotelevisió de les llles Balears a través d’IB3 Ràdio, IB3 Televisió i en línia, ha començat amb l’arribada dels caps de llista als estudis d’IB3 de Calvià.

Tot seguit, les periodistes Elena Gregori i Neus Albis, moderadores del debat, han arrencat el programa amb la primera pregunta a cadascún dels candidats: “Per què han de votar a la seva formació política?“. En aquesta primera intervenció, s’ha seguit l’ordre de major a menor segons el percentatge de vot aconseguit a les eleccions autonòmiques de l’any 2015.

A continuació, s’han tractat els 4 blocs temàtics:

  • Habitatge, mobilitat i medi ambient
  • Polítiques socials, sanitat, educació i cultura
  • Fiscalitat, model econòmic i ocupació
  • Governabilitat i pactes 

A cada bloc temàtic, els participants han tingut una primera intervenció de 45 segons per fixar els temes prioritaris. El primer torn de paraula s’ha decidit per sorteig. Una vegada s’han fixat posicions, s’obre el debat.

El programa ha finalitzat amb un torn de darrera paraula d’1 minut per a cada participant (amb un ordre d’intervenció de menor a major segons el percentatge de vot aconseguit a les eleccions de 2015).

15/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris