X

Detinguts a Bèlgica el fill de Gloria Zavala i la seva al·lota

El menor, de 16 anys, havia desaparegut poc abans que trobessin el cadàver de la seva mare al seu domicili a l'Arenal de Palma

21/05/2019

Detinguts a Bèlgica el fill de Gloria Zavala i la seva al·lota

La Policia Nacional ha detingut avui dimarts a Brusel·les el fill de Gloria Zavala, la dona que va aparèixer assassinada fa una setmana al seu domicili de l’Arenal de Palma. El cercaven des de fa prop d’una setmana per interrogar-lo sobre la mort de la seva mare. L’han arrestat juntament amb la seva parella, una adolescent que estava en parador desconegut el mateix temps que el jove. Tots dos varen fugir hores abans que es descobrís el cos de Gloria Zavala amb signes de violència. Ara esperen a ser posats a disposició judicial. El termini d’entrega a les autoritats espanyoles dependrà de si accepten o no ser extradits.

Tots dos estaven en parador desconegut des de dimarts passat. Varen fugir hores abans que es descobrís el cos de la dona de 53 anys dins el garatge de ca seva. El va trobar el seu company de pis, per la forta olor que desprenia. El cadàver estava embolicat en bosses, tenia signes de violència i feia dies que havia mort.

Just abans de fugir, el fill de Gloria Zavala havia denunciat la desaparició de la seva mare. Després de parlar amb els agents, els veïnats varen veure acomiadar-se el menor i partir de la seva casa amb una motxilla.

La Policia Nacional ja ha posat en marxa el procés per extradir el jove i la seva al·lota des de Bèlgica. El volen interrogar sobre la mort de sa mare. Els policies situen el succés durant el cap de setmana, entre divendres i diumenge. Els veïnats sentiren forts renous dins la casa de la dona divendres a la nit. Aquest mateix dia, el fill va col·locar un cadenat a la zona comunitària que dona accés al garatge on trobaren el cos. Segons l’entorn de la família, Gloria Zavala no tenia bona relació amb la seva nora i no li agradava que el fill sortís amb ella. Dies abans de morir, havia castigat el menor retirant-li la targeta SIM del mòbil.

Més informació relacionada:
 Consternació entre els companys de classe del fill de Gloria Zavala 
 Concentració en senyal de condol per Gloria Zavala a l’Arenal de Palma

21/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris