X

Tres detinguts relacionats amb els incendis dels jutjats d’Eivissa i el Viver

La Policia intenta esbrinar si tots dos incendis estan connectats

21/05/2019

Tres detinguts relacionats amb els incendis dels jutjats d’Eivissa i el Viver

Imatge d'arxiu de l'edific dels jutjats d'Eivissa que es va incendiar el passat 21 de gener.

La Policia Nacional ha detingut tres persones per la seva possible vinculació amb els incendis dels jutjats d’Eivissa el passat 21 de gener i de l’edifici ocupat del Viver, segons han confirmat fonts pròximes al cas.

La detencions es van produir ahir dimarts en un operatiu conjunt que va començar al matí a Vila i que va comptar amb agents de l’illa i efectius desplaçats des de Mallorca, amb suport de l’helicòpter de la Policia Nacional. Unes detencions que s’han produït dins una operació contra el narcotràfic que s’ha duit a terme durant tota la jornada d’avui dimarts. Agents de la UDEF han escorcollat diferents domicilis i han emprat un helicòpter de la Policia Nacional.

El cas està baix secret de sumari, per la qual cosa no ha transcendit més informació, i la previsió és que els detinguts passin demà dijous a disposició judicial. Els investigadors ja havien assenyalat que l’incendi que va destruir els jutjats d’Eivissa el passat 21 de gener havia estat intencionat.

En una de les seves visites a l’illa, la delegada de govern espanyol a les Illes, Rosario Sánchez, va assegurar que s’estava cercant als responsables.

Els agents especialitzats tampoc descarten que l’incendi de l’edifici ocupat del Viver, on va morir una dona i va haver-hi deu ferits, hagi estat provocat, per la qual cosa ara, després de les detencions practicades, s’intenta esbrinar si tots dos focs estan connectats.

21/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris