X

Les vendes de Huawei, pendents del veto de Google

Les associacions de consumidors demanen calma a l'espera de saber com es resol el conflicte

22/05/2019

Les vendes de Huawei, pendents del veto de Google

L’anunci de veto de Google a Huawei ja està afectant les vendes d’aquesta marca. I en les darreres hores, a més, els anuncis de mòbils de la companyia xinesa s’han incrementat a plataformes de venda de productes de segona mà. Les associacions de consumidors, però, demanen calma fins que no se sàpiga com acaba el conflicte.

Huawei és una de les marques de mòbil més venudes a Espanya. Alguns estudis, fins i tot, la situen al capdavant de les vendes amb més d’1 milió 300 mil dispositius venuts en només els tres primers mesos de l’any. L’anunci de ruptura, però, entre el fabricant xinès i Google ha creat incertesa entre els consumidors. Davant d’aquesta situació, associacions de consumidors fan una crida a la calma, a l’espera de saber, diuen, quin n’és el desenllaç.

Si finalment Google veta Huawei i els dispositius de la marca xinesa no es poden actualitzar serà el moment de reclamar. Facua aconsella fer-ho, directament, a la botiga o companyia a la qual hem comprat el mòbil.

En les darreres hores, plataformes en línia de venda de productes de segona mà han vist com s’han incrementat, de manera notable, els anuncis d’articles de la tecnològica xinesa.

22/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris