X

El fill de Gloria Zavala va fugir el mateix dia que trobaren el cadàver

Tot apunta que els menors no tenien els seus passos planificats

23/05/2019

El fill de Gloria Zavala va fugir el mateix dia que trobaren el cadàver

La façana de l'hotel a Brussel·les on es van allotjar el fill de Gloria Zavala i la seva al·lota.

El fill de Gloria Zavala i la seva al·lota s’allotjaren a un hotel de Brussel·les durant la seva fuga a la capital de Bèlgica. Al número 34 de l’Avenue Rogier de Brussel·les es troba l’hotel on s’hi varen allotjar. La parella va dormir sis nits en una habitació amb llits separats fins que els dos varen ser arrestats dimarts.

Tot apunta que els menors no tenien els seus passos planificats. Segons ha confirmat personal de l’establiment hoteler a IB3 Notícies, els adolescents reservaren l’habitació per internet el mateix dia que hi arribaren. Va ser dimecres passat, 15 de maig, hores després que es trobés el cos de la seva mare embolicada amb bosses de plàstic dins el garatge de ca seva.

Els adolescents es registraren a l’hotel a les 23.00 hores de dimecres. Cada dia allargaven la seva estada i reservaven l’habitació per una nit més. Els joves no s’amagaren i en tot moment utilitzaren la seva documentació real i pagaren l’estada amb una targeta de crèdit a nom del menor. De fet, personal de l’hotel confirma que sortien al carrer freqüentment. Comenten que els menors no estaven nerviosos. Ans el contrari, els recorden com dues persones molt simpàtiques. De fet el fill de Gloria Zavala va posar comentaris positius sobre l’hotel a la web de reserves.

Dimarts, devers les 06.00 hores, els va detenir la policia belga dins la seva habitació. Els posaren a disposició judicial i ara el jutge ha de decidir si aprova o no la seva extradició. La durada del procediment depèn de si els menors accepten o no ser retornats a Espanya. Si no s’hi oposen, el termini més curt serien entre 5 i 30 dies, en cas contrari l’extradició es podria perllongar fins a dos mesos.

23/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris