X

Una falsa amenaça de bomba en un avio Paris-Eivissa obliga aterrar al Prat

El comandant ha aplicat els protocols de seguretat previstos i s'ha acordat que l'avió aterrés a Barcelona

23/05/2019

Una falsa amenaça de bomba en un avio Paris-Eivissa obliga aterrar al Prat

Imatge d'arxiu d'un avio de la companyia Vueling.

Un avió de la companyia Vueling que cobria la ruta entre París i Eivissa ha hagut d’aterrar a l’Aeroport del Prat per un amenaça de bomba, que ha resultat ser falsa, per la qual cosa els passatgers ja es troben de nou rumb cap a Eivissa, la seva destinació final.

Segons han informat a IB3 Notícies fonts aeroportuàries, els responsables de l’aeroport parisenc Charles de Gaulle han alertat d’una amenaça de bomba en un vol amb destinació a Eivissa, en un moment en què l’única aeronau que cobria aquest trajecte des de la capital francesa era el VLG2847 de Vueling.

El comandant ha aplicat els protocols de seguretat previstos i s’ha acordat que l’avió aterrés a Barcelona, on Vueling té la seva base operativa.

L’avió ha aterrat devers les 14.00 hores a Barcelona sense incidències en el passatge, segons les fonts.

Una vegada efectuat l’aterratge a l’Aeroport, efectius de la Guàrdia Civil han escorcollat l’aeronau i l’equipatge de mà i han confirmat que es tractava d’una falsa amenaça.

Davant aquesta situació, els passatgers han iniciat el tràmit per a embarcar en un altre avió de la mateixa companyia i ja es troben de camí cap a Eivissa i completar el seu viatge.

23/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris