X

Les temperatures baixen 8 graus el cap de setmana

La combinació de vent de nord i la presència d’un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera permetrà l’arribada de pluges

24/05/2019

Les temperatures baixen 8 graus el cap de setmana

Foto: Kai Försterling/EFE

La combinació de vent de nord i la presència d’un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera permetrà, aquest cap de setmana, l’arribada de pluges i un descens moderat de la temperatura.

Aquest divendres el cel quedarà tapat de niguls i a partir de migdia les pluges, en general febles, guanyaran terreny de ponent a llevant. Primer cauran a les Pitiüses i Mallorca i, ja de tard, arribaran a Menorca. Temperatura en descens amb valors màxims entre els 19 i els 23ºC.

Dissabte el cel seguirà carregat amb algunes ullades de sol. Les plogudes poden ser moderades, més probables a Mallorca i Menorca. El vent serà de nord fluix però permetrà que la temperatura segueixi a la baixa, amb màximes que difícilment superaran els 20ºC.

Diumenge no farà net. El sol s’imposarà pel dematí i la temperatura remuntarà lleugerament. Malgrat tot, encara és possible qualque ruixat a migdia. Més probables a Mallorca que no a la resta, on cauran de manera local però intensa.

24/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris